Gestió de Xarxes Socials

SEGMENT III

0 < 3 treballadors
2.000 €

SEGMENT II

4 < 9 treballadors
2.800 €

SEGMENT I

10  < 50 treballadors
2.800 €

Gestió de les xarxes socials

Amb la correcta utilització de les xarxes sociales a les empreses es pot aconseguir de forma senzilla apropar-se als seus clients i, l’equip de community management pot ajudar a arrivar a més clients potencials, administrant la seva comunitat online de manera activa i dinàmica.

Ens encarreguem de la gesti´ó de forma professional, personalitzada i amb continguts originals orientats als seu públic objectiu. Per això fem un pla d’acció estratègic per aconseguir més seguidors i augmentar la seva participació.

Passos a seguir

  • ANALITZAR LA SITUACIÓ ACTUAL. El treball comença per analitzar la teva presència actual a les xarxes socials i els aspectes a millorar respecte a la teva pròpia marca i a la competència.
  • DEFINIR LA ESTRATÈGIA. A partir d’aqui, definim la estratègia a seguir tenint en compte el teu públic objectiu i marcant un ritme de publicació constant.
  • TREBALL DIARI. Realitzem seguiment diari de comentaris, missatges, respostes, etc.  i dels temes d’interés relacionats amb el teu sector.
  • MEDIR ELS RESULTATS. Medim i estudiem els resultats obtinguts per optimitzar la estratègia coneixent fortaleses i debilitats en els teus perfils socials.

Preus

  • Pla d’empresa inclou: 2 xarxes socials + fins 12 publicacions (fotos-notícies-videos)   300€/mes

  • Pla Instagram PRO inclou: 1 perfil d’Instagram + fins a 30 publicacions mensuals (fotos/videos – històries)    300€/mes